The architectural design of smart blind assistant using IoT with deep learning paradigm
جمعه ۲۶ آذر ۱۴۰۰
0 نظر
251 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

The architectural design of smart blind assistant using IoT with deep
learning paradigm

یادگیری ماشین و اینترنت اشیا نقش بسزایی در دیجیتال سازی دنیای مدرن دارند. یادگیری عمیق در تشخیص اشیا به یک راه حل پیچیده منجر می شود و دستیار مجازی می تواند برای اختلال بینایی مطلوب باشد.در این مقاله طراحی معماری دستیار نابینای هوشمند با استفاده از مکانیسم یادگیری عمیق تعبیه شده در اینترنت اشیا منعکس شده است. اختلال بینایی به از دست دادن قدرت بینایی گفته می شود که با اصلاح انکسار ، جراحی بزرگ یا فن آوری های پزشکی قابل بهبود نیست. محدودیت های عملکردی اختلال بینایی را می توان با کاهش بینایی دائمی یا نسبی طبقه بندی کرد و این باعث کم شدن توانایی انجام فعالیت های روزمره مانند خواندن یا نوشتن می شود. افرادی که تحت تأثیر نقص بینایی قرار دارند به طور کلی به عنوان یک فرد نابینا معرفی می شوند. تعداد قابل توجهی از افراد با عدم اطمینان بینایی مانند نابینایی وجود دارد.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

این مقاله با در نظر گرفتن تمامی جوانب و مشکلات افراد نابینا ، بررسی دقیق کارهای گذشته و مشکلات آنها و با بکارگیری تکنولوژی و علم روز توانسته مدلی بسیار کار آمد را پیشنهاد دهد.همچنین این تحقیق به سه بخش قابل توجه طبقه بندی شده است.اولین مورد استفاده از IoT است که می تواند از حرکت دقیق یک فرد نابینا با مشاهده در زمان واقعی از طریق ابر اطمینان حاصل کند.مورد دوم ، روشهای یادگیری عمیق برای تشخیص اشیا در اطراف افراد نابینا است.و مورد سوم طراحی معماری دستیار مجازی است که به عنوان مدیر این یکپارچه سازی کامل عمل می کند.برای بهبود این سیستم باید انواع مختلفی از سنسورها ، مانند سنسور گاز MQ سنسور شعله اضافه می شود و این طرح با مجموعه داده های تصویر گسترده ای در تشخیص شی آموزش داده  شود تا از یک راه حل بهینه تر و با اطمینان تر حاصل شود.اما با این حال و با وجود تمام مشکلات احتمالی،این مدل پیشنهادی در فعالیتهای روزمره فرد نابینا موثر خواهد بود و باعث برطرف شدن بسیاری از مشکلات این افراد و نزدیکان آنها خواهد بود

مراجع

[1] Pashmdarfard, M., & Amini, M. (2016). Rehabilitation of blind people and people with
low vision in Iran. Iranian Rehabilitation Journal, 14(2), 77-84.
[2] World Health Organization. (2019). World report on vision. In World report on vision.
[3] Ackland, P., Resnikoff, S., & Bourne, R. (2017). World blindness and visualimpairment: despite many successes, the problem is growing. Community Eye Health,30(100), 71.

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

 

 

نویسنده: نگين سيدالحکمايي
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.