Smart Garden (SMAG): A System of Outdoor Furniture Equipped with Artificial Intelligence
چهارشنبه ۰۱ دى ۱۴۰۰
0 نظر
568 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

Smart Garden (SMAG): A System of Outdoor Furniture Equipped with Artificial Intelligence

مقاله حاضر یک پروژه تحقیقاتی است که اخیراً در آزمایشگاه  انجام شده و شامل استفاده از فناوری پیشرفته هم برای کارکرد محصول و هم برای تحقق نمونه اولیه آن است.  همانطور که در الگوی صنعت 4.0 وجود دارد ، نمونه های سریع تولید نمونه و فناوری های افزودنی به ما اجازه می دهند تا چرخه های تأیید اعتبار تکرار شونده موثر برای طراحی را معرفی کنیم.پروژه Smart Garden با هدف ایجاد یک سیستم خدمات محصولی مجهز به یک مجموعه فناوری و اجتماعی پیشرفته قادر به کنترل پارامترهای حیاتی باغ عمومی یا خصوصی با استفاده از اینترنت اشیا است.به لطف توسعه یک سیستم چند حسگر و یک بستر ابری برای مدیریت داده های جمع آوری شده، امکان مداخله در عواملی از جمله: سلامت باغ ، کیفیت هوا ، آبیاری ، روشنایی ، آلودگی صوتی و به طور کلی در پایداری کلی سیستم امکان پذیر است.  به طور خاص ، مجموعه ای از مبلمان فضای باز (صندلی و گلدان) هوشمند ساخته شده است. هدف این پروژه ایجاد سیستمی از اشیا هوشمند است كه قادر به ارتباط با کاربران مختلفی كه با این سیستم ارتباط برقرار می كنند را دارد. برای مثال: با تعمیركار و نگهداری برای جنبه های مربوط به سلامتی و حفظ فضای سبز ، از طرف دیگر با افراد از دیدگاه احساسی / تجربی ، با اشاره خاص به مفاهیم سلامتی باید ارتباط برقرار شد.در پروژه ارائه شده مواد افزودنی برای  ساخت پوشش مورد استفاده قرار گرفته که اجزای فناوری سیستم را در خود جای داده است.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

دو مسئله از پروژه ارائه شده در اینجا مطرح می شود :

 از یک طرف عدم اطمینان و تفاوت تفسیری متمایزکننده های عملکردی و زمینه ای ، که ساخت معماری محصول / خدمات را که توسط فن آوری های ارتباطی مانند IoT امکان پذیر است هدایت می کنند. از طرف دیگر ، تمام پیش بینی های مربوط به سناریوهای استفاده از قابلیت ها و ادغام محصول / خدمات در محیط (یا بهتر بگوییم حجم) یک یا چند فرم ، که باید به صورت ابعادی تعریف شده باشد و از نظر فنی و زیبایی برای کاربران قابل توجه باشد.شناسایی ابزارهای کنترل فرآیند (طراحی) ، توانایی  دستکاری در این عدم تعیین و در صورت امکان به حداقل رساندن آن در مطالعه موردی از دیگر نتایج به دست آمده است.استفاده از یک مدل عملیاتی تکراری که در آن تمام ویژگی های اصلی محصول که از تجدید نظر تدریجی یک مدل نظری حاصل می شود ، تحقق آن از طریق تولید نمونه های اولیه از طریق  ساخت مواد افزودنی حاصل می شود.

مراجع

1. Khanna, A., Khanna, P.: L’Età Ibrida. Il potere della Tecnologia nella competizione globale,Codice Edizioni, Torino - original title: Hibrid Reality. Thriving in the Emerging HumanTechnology Civilization (2012), TED Conferences, LLC (2013)
2. Di Lucchio, L., Giambattista, A.: Design & Challenges, Riflessioni sulle sfide contemporanee del Design. LISt Lab, Barcelona (2018)
3. Thamaraimanalan, T., Vivekk, S.P., Satheeshkumar, G., Saravanan, P.: Smart garden monitoring system using IOT. Asian J. Appl. Sci. Technol. (AJAST) 2(2), 186–192 (2018)

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

 

 

نویسنده: منصوره نقدي قاسم آبادي
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.