بسمه تعالي
گزارش و تحليل مقاله
Residue arithmetic systems in cryptography: a survey on modern
security applications
در سال های اخیر، سیستم عدد مانده توجه جامعه علمی را به خود جلب کرده و به یک گزینه جالب توجه در حوزه پیاده سازی سخت افزارهای امنیتی تبدیل شده است. در این مطالعه مروری، به بعضی کاربردهای مدرن و غیرمتداول RNS در حوزه رمزنگاری پساکوانتومی ، زیرساخت های ابری و رمزنگاری هومورفیک پرداخته می شود .در اين مقاله به بررسی روش هایی که از عدد مانده در این رویکردها استفاده می کنند همچنین راهکارهای مکانیزه کردن راه حل های ابري RNS ایمن و مقاوم مانند استفاده از RNS در رمزنگاري ECC و RSA، رمزنگاري مبتني بر لاتيس،حالت رمزنگاري همومورفيک کامل،کاربردهاي RNS در EHE و استفاده از RNS در امنيت Cloud و IoT پرداخته ميشود.
جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي
در این مطالعه، گزینه های بهینه سازی مختلف ارائه شده توسط محاسبات مانده با توجه به کاربردهای امنیتی بررسی شده اند. چگونگی تبدیل RNS به یک گزینه پیاده سازی مناسب برای شناخته شده ترین سیستم های کلید عمومی یعنی RSA و ECC نیز توضیح داده شده است. این کاربردها به پیشرفته ترین سیستم های رمزنگاری مبتنی بر لاتیس بسط داده شده اند که گزینه هایی نویدبخش برای محاسبات پساکوانتومی هستند.
منابع
1. Ajtai, M.: Generating hard instances of lattice problems (extended abstract). In: Proceedings of the Twenty-eighth Annual ACM Symposium on Theory of Computing, STOC ’96, pp. 99–108. ACM,
New York (1996). https://doi.org/10.1145/237814.237838
2. Archer, D.W., Rohloff, K.: Computing with data privacy: steps toward realization. IEEE Secur. Privacy 13(1), 22–29 (2015)
3. Armknecht, F., Boyd, C., Carr, C., Gjøsteen, K., Jäschke, A.,Reuter, C.A., Strand, M.: A guide to fully homomorphic encryption.Cryptology ePrint Archive, Report 2015/1192. http://eprint.
iacr.org/2015/1192 (2015)
براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد