بسمه تعالي
گزارش و تحليل مقاله
IoT architecture for adaptation to transient devices
محیط های اینترنت اشیا با استفاده از سیستم های نرم افزاری ، محیط فیزیکی اطراف کاربران را با بسیاری از دستگاه های حسگر و محرک بهم پیوسته ، وسایل جدیدی را برای تعامل پیشنهاد می کنند. دستگاه های اینترنت اشیا در بسیاری از حوزه های کاربردی برای سیستم های حیاتی ، مانند سیستم های حمل و نقل ، شبکه های هوشمند ، خانه های هوشمند یا انقلاب صنعتی چهارم وجود دارد در این دامنه ها ، خدمات نرم افزاری با زیرساخت اینترنت اشیا ارتباط برقرار می کنند. در این مطالعه برای قرار دادن چالش ها و نیازهای سیستم برای معماری اینترنت اشیا سازگار ، از یک سیستم تخلیه شهری پایدار SUSD به عنوان مطالعه موردی استفاده شده. هدف SUSD کاهش تأثیرات منفی ناشی از کاهش نفوذ آب طبیعی در مناطق شهری است. SUSDها با جمع آوری داده های بارندگی در یک دستگاه دیتالوگ ، که به کاربران نیاز دارد تا داده ها را از سایت بازیابی کنند ، مدیریت می شوند. برای کنترل خودکار میزان بارندگی ، جریان آب و رسانایی آب ، چندین دستگاه IoT به SUSD اضافه شده است.
جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي
بر اساس این مطالعه ، سه لایه مختلف از معماری اینترنت اشیا Physical، Middleware و Service را که می توان در آن سازگاری ایجاد کرد. برای انطباق با دستگاه های جدید اینترنت اشیا یک معماری اصلاح شده شده از سیستم های اینترنت اشیا ارائه شد که به سمت سازگاری پویا باشد. این معماری مبتنی بر تلفیق چهار تکنیک، هستی شناسی IoT تطبیق نمونه هستی شناسی عملکردی ، پست های راهنمای اجرا و نظارت بر وضعیت دستگاه های اینترنت اشیا می باشد.اجرای فعلی به خصوص با تعداد خدمات مشترک شده در سیستم ،هنوز هم نیاز به بهبود عملکرد دارد تا نیازهای مقیاس پذیری سیستم های اینترنت اشیا را برآورده سازد.
مراجع
[1]Jairo Ariza, Camilo Mendoza, Kelly Garcés, Nicolás Cardozo, A research agenda for iot adaptive architectures, in: The International Conference on Ubiquitous Computing and Ambient Intelligence, in: UCAmi’18, vol. 2,Mdpi, 2018, pp. 1–13.
[2]Jonas Buys, Vincenzo De Florio, Chris Blondia, Towards context-aware adaptive fault tolerance in SOA applications, in: Proceedings of the 5th ACM International Conference on Distributed Event-Based System, DEBS ’11, Association for Computing Machinery, New York, NY,USA, ISBN: 9781450304238, 2011, pp. 63–74,http://dx.doi.org/10.1145/2002259.2002271, URLhttps://doi-org.ezproxy.uniandes.edu.co:8443/10.1145/2002259.2002271.
[3]Nanxi Chen, Nicolás Cardozo, Siobhán Clarke, Self-organizing goal-driven services in mobile pervasive computing, Trans. Serv. Comput. 11 (1) (2018) 49–62.
براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد