بسمه تعالي
گزارش و تحليل مقاله
IOT and Machine Learning Approaches for Automation of Farm Irrigation System
نیاز آبیاری در محصولات مختلف و در فصول مختلف متفاوت است.آبیاری بیش از حد یا آبیاری کمتر هر دو بر عملکرد و ماهیت تأثیر می گذارد ، بنابراین اتوماسیون سیستم های آبیاری ضروری است. آبیاری کارآمد استفاده پایدار از آب را تضمین می کند و همچنین در دوباره پر کردن آب زیرزمینی نیز کمک می کند. آبیاری بر اساس توپولوژی خاک و الگوی آب و هوا در مقاله انجام شده با استفاده از ماژول های مختلف حسگر و میکروکنترلرهای مختلف مانند Raspberry Pi، Arduino Uno و Arduino Mega انجام شده است. این مقاله یک رویکرد اقتصادی و آسان برای درک خودکار سیستم های آبیاری ارائه کرده است. این تراشه ها به همراه سنسورها ، مبدل ها و محرک ها ، دمای خاک ، رطوبت و حاصل خیزی خاک را کنترل می کنند .راه حل ارائه شده در این مطالعه تحقیقاتی مبتنی بر مرور ادبیات و آزمایش مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا و الگوریتم های یادگیری ماشین است. جوانب مثبت و منفی سنسورهای مختلف ، میکروکنترلر مورد استفاده برای مقابله با مشکلات مختلف کشاورزی و آبیاری در این تحقیق شرح داده شده است. این مقاله به بررسی پتانسیل گسترده فناوری در کشاورزی می پردازد.
جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي
این مقاله تحقیقاتی یک رویکرد اقتصادی نسبت به اتوماسیون صنعت کشاورزی ارائه می دهد ، این یک رویکرد پایدار و کارآمد از نظر محاسباتی مبتنی بر اینترنت اشیا را ارائه می دهد. ایجاد یک شبکه توزیع شده مناسب به صحت پیش بینی های انجام شده توسط SVR و ForrestRegressor کمک ميکند. پیاده سازی سیستمی که متحرک باشد و بتواند در هر مرحله از کشاورزی کمک کند ، یعنی از کاشت بذر تا برداشت محصول ب عنوان کار آینده پیشنهاد می شود. استفاده از ابزاری برای پیش بینی خودکار با کمک تنظیم بیش از حد پارامترها و یادگیری گروه به عنوان یک کار آینده در این مطالعه تحقیقاتی پیشنهاد شده است. یک رویکرد متحرک ، پویا و قوی نسبت به اتوماسیون پیشنهادی نمایانگر دامنه آینده است.
مراجع
[1] Ç. Ersin, R. Gürbüz, A.K. Yakut, Application of an automatic plant irrigation system based arduino microcontroller using solar energy, in: Solid State Phenom., 2016: pp. 237–241. doi:10.4028/www.scientific.net/SSP.251.237.
[2] N. Agrawal, S. Singhal, Smart drip irrigation system using raspberry pi and arduino, in: Int. Conf. Comput. Commun. Autom. ICCCA 2015, 2015: pp. 928–932. doi:10.1109/CCAA.2015.7148526.
براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد