بسمه تعالي
گزارش و تحليل مقاله
Development of Web-Based Smart Security Door
Using QR Code System
آسیب پذیری امنیتی عمدتاً به دلیل کلیدهای قفل مکانیکی درب است که غالباً گم شده ، کپی یا دزدیده می شود. برای غلبه بر این مشکل ، سیستم های قفل درب بدون کلید معرفی شده اند که از نظر امنیت پروتکل های ایمن و خاص خود را دارند. اما این فناوری همچنین دارای چندین مورد امنیتی است به عنوان مثال ، یک متجاوز می تواند کد دسترسی یا رمز عبور را برای دسترسی به درب کپی کند. که برای حل مشکلات امنیتی سیستم درب هوشمند را با وب و استفاده از سیستم QR Code ترکیب نموده است .هدف این مطالعه ایجاد درب امنیتی مبتنی بر وب با استفاده از سیستم کد QR برای آزمایشگاه دانشگاه است که در آن واحد فرد مجاز می تواند نظارت بر حضور دانشجویان را انجام دهد. سیستم ثبت اطلاعات برای نظارت بر فعالیتهای ورودی و خروجی هنگام دسترسی به درب امنیتی از سرور وب سایت مبتنی بر وب ایجاد شده است.
جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي
در نتیجه ، این مطالعه دانش آموز را قادر به کشف نحوه توسعه نرم افزار و سخت افزار رابط ورودی / خروجی با استفاده از چندین تجهیزات مانند سیستم QR،رله و Raspberry Pi و دوربين Pi ميکند.قسمت سخت افزاری با انجام عمدتا خواندن کد QR توسط اسکنر و گرفتن تصویر با استفاده از دوربین Pi با موفقیت انجام شده است. مصرف برق هنگام اجرای سیستم قفل درب با استفاده از QR مشاهده شد که 14.7 W است. برای بخش نرم افزار ، اطلاعات کاربر هنگام ثبت نام در پایگاه داده میزبان محلی برای ضبط ذخیره می شود. وقتی کاربر می خواست به آزمایشگاه دسترسی پیدا کند ، کد QR را اسکن می کند و اطلاعات او از پایگاه داده بررسی می شود. این مطالعه نشان داده است که استفاده از سرور پایگاه داده راحت تر و کاربرپسندتر است زیرا از دست دادن داده ها از طریق سرور قابل مقایسه است در مقایسه با روش مرسوم که با استفاده از اطلاعات به صورت دستی در دفترچه ثبت انجام می شود.در آینده ، حساسیت و خطای تولید شده هنگام استفاده از سیستم QR برای شناسایی بیشتر اثربخشی ارزیابی می شود. علاوه بر این ، برای اطمینان از محافظت از اطلاعات ذخیره شده در پایگاه داده ، امنیت سیستم باید بررسی شود.
مراجع
[1]S. Morsalin, A. M. J. Islam, A. Rahman, and A. B. Siddiqe,“Machine-to-machine Communication Based Smart Home Security System by NFC , Fingerprint , and PIR Sensor with Mobile Android Application,” 2016.
[2]J. Boschen, “QR Codes in the Classroom.” [Online]. Available: www.whatihavelearnedteaching.com/ .
[3]U. Farooq, M. Hasan, M. Amar, A. Hanif, and M. U. Asad,“RFID Based Security and Access Control System,” Int. J. Mod.Trends Sci. Technol., vol. 57, no. 4, 2016.
براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد