بسمه تعالي
گزارش و تحليل مقاله
Congestion free opportunistic multipath routing load balancing scheme for
Internet of Things (IoT)
توازن بار در اینترنت اشیا یک مبحث پرچالش برای تحقیق است و تکنیک های مختلفی برای حل این مسئله پیشنهاد شده است. بیشتر این تکنیک ها مختص یک سیستم بوده یا استقرار آن در شبکه پیچیده است.محققان طرح های مختلفی را برای بهبود طول عمر شبکه در اینترنت اشیا پیشنهاد داده اند. بسیاری از این تکنیک ها بر چگونگی تعادل بار شبکه تأکید دارند. در این مقاله با استفاده از اولویت بندی داده ها، یک طرح تعادل بار کارآمد ارائه شده است، که می تواند از بروز ازدحام در شبکه پیشگیری کند.در این روش، پروتکل مسیریابی با نام DHSSRP پیشنهاد شده است .در این روش ترافیک شبکه توسط یک ارتباط بدون ازدحام مدیریت می شود. این ارتباط مبتنی بر اطلاعات اولویت دار که توسط دستگاه های حسگر شرکت کننده جمع آوری شده ، می باشد. مدل پیشنهادی بسته هایی را جهت تأیید دستگاه های حسگر برای اولویت بندی به حسگرها ارسال نموده و یک مسیر جایگزین به حسگر های همسایه اختصاص دهید. این بسته های تایید حاوی اطلاعاتی مانند شناسه دستگاه ، فاصله زمانی اولویت ، زمان اشغال مسیر ، جزئیات مسیر و آدرس مقصدمی باشد.
جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي
در این روش یک طرح مسیریابی سبک برای حل مسئله متعادل سازی بار در اینترنت اشیا ارائه شده است. در این طرح مسیریابی با استفاده از زیرساخت ارتباطی چند راهی و چند hop انجام می شود.داده های جمع آوری شده از دستگاه های حسگر در شبکه دارای اولویت مسیریابی بوده و ترافیک مبتنی بر اولویت دستگاه های حسگر در یک فضای ارتباطی بدون ازدحام برای یک بازه زمانی مشخص مدیریت می شود.این روش باعث بهبود قابلیت اطمینان برای سیستم می شود. همچنین با به روز رسانی جدول مسیر یابی نودهای همسایه در بازه های زمانی می تواند در بهبود مسیریابی داده های حساس و بازدهی شبکه موثر باشد.می توان احتمال بروز ازدحام شبکه با این روش را با زنجیره مارکوف مدل سازی کرد. هم چنین امکان استفاده از این روش برای زنجیره بلوک وجود دارد.
منابع
[1]M.A. Feki, F. Kawsar, M. Boussard, L. Trappeniers, The internet of things: the next technological revolution, Computer 46 (2) (2013) 24–25.
[2]J. Yick, B. Mukherjee, D. Ghosal, Wireless sensor network survey, Comput. Netw.52 (12) (2008) 2292–2330.
[3]D. Bandyopadhyay, J. Sen, Internet of things: Applications and challenges in technology and standardization, Wirel. Pers. commun. 58 (1) (2011) 49–69.
براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد