A systematic literature review on Internet of things in education: Benefits and challenges
شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۰
0 نظر
282 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

A systematic literature review on Internet of things in
education: Benefits and challenges

برنامه های اینترنت اشیا برای ارائه طیف متنوعی از حالت ها، اهداف، موضوعات و ادراکات در بخش آموزش ارائه شده است. اگرچه برخی از سناریوها برای اینترنت اشیا در آموزش ممکن است آشکار باشد، اما برخی دیگر چندان واضح نیستند. علی رغم مطالعات متعدد در مورد گنجاندن اینترنت اشیا در حوزه آموزش ، هنوز دیدگاه های تلفیقی و منسجمی در مورد این موضوع وجود ندارد. از طرف دیگر، پذیرش فناوری های اینترنت اشیا در آموزش با وجود سودمندی، چالش های جدیدی را برای تحقق آنها ایجاد می کند.

در این مقاله، از یک روش بررسی منظم (SLR) برای شناسایی، استخراج، ارزیابی و سنتز مقالات موجود در زمینه اینترنت اشیا در آموزش و پرورش استفاده شده است تا به برخی از سؤالات تحقیق پاسخ داده شود و تجزیه و تحلیل عمیقی از وضعیت شواهد بدست آید. برای این کار از ابزار stAr  استفاده شده است. هدف این مطالعه ارائه چارچوبی است که فعالیتهای تحقیقاتی جدید را در این زمینه تسهیل کند.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

پیشرفت در سنسورها، نانو الکترونیک، اشیای هوشمند، رایانش ابری، داده های بزرگ و ارتباطات در مقیاس گسترده باعث نوآوری در اینترنت اشیا می شود و دامنه های زیادی را تحت تأثیر قرار خواهد داد. حوزه آموزش نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگرچه اینترنت اشیا در آموزش و پرورش الگوی مفهومی جدیدی است و هنوز در مرحله شروع است، اما اینترنت اشیا قرار است دامنه آموزش را از بسیاری جهات در آینده نزدیک تغییر دهد. با توجه به این دسته بندی سیستماتیک و مطالعه آن، می توان از آن برای نقطه شرو ع و آغازین در زمینه مطالعه و تحقیق در زمینه اینترنت اشیا در حوزه آموزش استفاده کرد مثلا در این تحقیق نشان داده شده که تعداد بسیار کمی به تحقیق و بررسی در سنین دبستان و کودکان زیر 5 سال وجود دارد در نتیجه باید تحقیقات بیشتری در این زمینه با توجه به تمام چالش های پیش روی آن صورت گیرد.

مراجع

Alotaibi, S. J. (2015). Attendance system based on the Internet of Things
for supporting blended learning. In 2015 World Congress on Internet
Security (WorldCIS), pp. 78–78.
Alvarez, I. B., Silva, N. S. A., & Correia, L. S. (2016). Cyber education:
Towards a pedagogical and heuristic learning. ACM SIGCAS Computers
and Society, 45(3), 185–192.
Ambrose, S. A., Bridges, M. W., DiPietro, M., Lovett, M. C., & Norman, M.
K. (2010). How learning works: Seven research-based principles for smart
teaching. San Francisco, CA, U.S.A.: John Wiley & Sons.

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

 

 

نویسنده: هانيه غفاري شاد
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.